The One With All The Make Up Applicators

                  Κάποτε, οι πιο πολλές γυναίκες άπλωναν το μακιγιάζ τους με τα χέρια τους. Κάποιες πάλι, πιο πορωμένες με το μακιγιάζ είχαν πινέλα. Μέτα, ήρθαν στη ζωή μας τα θαυματουργά σφουγγαράκια σε σχήμα αυγού (beauty blenders) και όσες τα πήραν τα λάτρεψαν και δεν ξαναδοκίμασαν τίποτα άλλο. Αλλά με το μακιγιάζ να παίρνει μεγάλες διαστάσεις στο κόσμο του internet, με τον κόσμο να αναζητά ανέξοδα μυστικά ομορφιάς χρησιμοποιώντας υλικά από το σπίτι του, οι beauty vloggers στο instagram κυρίως, άρχισαν να αναζητούν νέους, εναλλακτικούς τρόπους να απλώνουν το foundation τους. Επιστράτευσαν λοιπόν κάθε στάλα δημιουργικότητας που είχαν, και έγινε αυτό: 

           1. Κάλτσα. 
Σας αρχίζω από τα μαλακά. Τόσο μαλακά που έπεσα στην παγίδα να δοκιμάσω κι εγώ το συγκεκριμένο πριν αγοράσω το σφουγγαράκι μου. Χρησιμοποιούν μια ( καθαρή εννοείται )κάλτσα τυλιγμένη σε μπαλάκι κάπως έτσι :


Είναι το μόνο για το οποίο έχω προσωπική γνώμη. Δεν μπορώ να πω, άπλωνε καλά το μακιγιάζ, αλλά ξέρετε τι άλλο απλώνει καλά το μακιγιάζ; Ακριβώς, τα beauty sponges, τα πινέλα και τα χέρια μας.


2. Σφουγγάρι κουζίνας.
 Εντάξει, εδώ σου λέει σφουγγαράκι το ένα, σφουγγαράκι και το άλλο. 



Κάποιοι το κόβουν και σε σχήμα beauty blender, τρομάρα τους.

3.Ενίσχυση από σουτιέν.
Όταν βγήκαν λοιπόν τα silisponges, τα οποία είναι ουσιαστικά σαν ένα κομμάτι σιλικόνης για να απλώνεις στο μακιγιάζ σου, ώστε να μην απορροφά καθόλου προϊόν. Οπότε, είδαν την ενίσχυση του σουτιέν από σιλικόνη και λένε το ίδιο είναι.

4. Αυγό.
Κανονικό αυγό. Αυγό βραστό σκληρό. 

Και το ξεκίνησε αυτή: 

Ακόμα και τώρα που έχω διαβάσει 3 φορές για το συγκεκριμένο hack, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.

 5. Προφυλακτικό.
Δεν έχω τίποτα μα τίποτα να πω για αυτό.

ΦΑΚ ΟΦ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ!! 
( ζητώ συγγνώμη για την παράθεση του τελευταίου. το βρίσκω ενοχλητικό το λιγότερο προσωπικά)



xxx, 
Μάγδα 





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις