Τι προβλέπει για μας το 2017?

                  Εννοείται πως δεν θα σας μιλήσω για αστρολογικές προβλέψεις, ούτε θα κάνω ένα βαθυστόχαστο κοινωνικοπολιτικό ποστ, δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Ούτε το μακιγιάζ είναι η δουλειά μου βέβαια, αλλά δεν έχω και δουλειά γενικά.  
   Τέλος πάντων, αποφάσισα να σας παρουσιάσω κι εγώ τις τάσεις που έρχονται στο μακιγιάζ για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017. Δεν θα κρύψω ότι για το θέμα με ενέπνευσαν τα κορίτσια από το ομγmagazine που γράψανε για την μόδα και τα runways που γίνανε για το 2017, κάτι που θα διαβάσετε έεεδω  https://omgzine.wordpress.com/ 

             Στα δικά μας τώρα! 

#1. Ρουζ και draping!
  Γενικά τα '80s κάνουν την επανεμφάνιση τους και στο μακιγιάζ και στη μόδα, και έτσι ξαναεμφανίστηκε ήδη από το καλοκαίρι στο εξωτερικό η τεχνική draping, όπου έντονο ρουζ τοποθετείται πίσω στα μάγουλα, σαν να κάναμε contouring με ρουζ! 
     

#2. Έντονα χείλη! 
Είτε πρόκειται για έντονα και neon κοραλλί και φούξια, είτε πρόκειται για καθαρό κόκκινο, τα χείλη γίνονται φωτεινά, έντονα και χαρούμενα! Η αγαπημένη μου πρόταση ήταν η διχρωμία στα χείλη: 

#3. Γυαλάδες παντού!
Και ναι, το δέρμα τις τελευταίες σεζόν είναι φυσικό, λαμπερό και φαίνεται άβαφο, αλλά πολύ καλά φροντισμένο. Έτσι και τώρα είδαμε πολύ φυσικό δέρμα αλλά και πολύ λαμπερό δέρμα, καθότι η τεχνική strobbing (γυαλάδες ελληνιστί) έχει την τιμητική της! Γι' αυτό, πολύ καλή περιποίηση στο δέρμα, πολλά νερά κι ένα πολύ καλό highlighter!

#4. Χρώμα!
Αν και δεν θεωρώ groundbreaking τα έντονα χρώματα για την σεζόν Άνοιξη- Καλοκαίρι, υπάρχει λόγος που το χρώμα παίζει πάντα σε αυτές τις εποχές.  Το μπλε έπαιξε πάρα πολύ, αλλά είχαμε και μωβ, φούξια, κίτρινα και όχι μόνο στα μάτια, αλλά και στα φρύδια! 

plus, όσες είστε ξανθές και βαριέστε να βάψετε φρύδια και να βάλετε μάσκαρα, είστε τάση! 
#5. Το μακιγιάζ που κάνεις στην εφηβεία.
Aka, μαύρο μολύβι στην εσωτερική γραμμή  και μάσκαρα. Αν τρέξει το μολύβι ακόμα καλύτερα. Γενικά, οι γλυκιές ολντσκουλιές είναι μόδα.


#6. All that glitter!
Γι' αυτό φταίει η Pat McGrath που το εφάρμοσε στην Gigi Hadid και τώρα το glitter στο μακιγιάζ θα έχει την τιμητική του.
 #7. Glossy βλέφαρα!
Για το συγκεκριμένο θα μιλήσουν οι εικόνες:


 Τέλος, το ροδακινί χρώμα στο μακιγιάζ κερδίζει σιγά σιγά έδαφος,όπως αποδεικνύει η Kylie Jenner με την παλέτα Royal Peach και η Too Faced με την Sweet Peach η οποία μυρίζει ροδάκινο από ότι λένε. Μάλιστα, πολλές διάσημες το υιοθέτησαν: 

Από αυτά, τα αγαπημένα μου είναι τα έντονα χείλη, οι λάμψεις και το χρώμα!
 Bonus, σήμερα είδα ένα νέο και εντυπωσιακό μανικιούρ, το quartz nail art το οποίο είναι εμπνευσμένο από ενεργειακούς πολύτιμους λίθους για θετική ενέργεια! Δεν έχω καταλάβει από που προέρχεται, αλλά κάτι τέτοια από κάτι Ιάπωνες έρχονται συνήθως!

Εγώ πάντως ανυπομονώ να βγάλω το ημιμόνιμο για να τα δοκιμάσω!

xoxo, 
Mάγδα 







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις